• Events

De VGAFIB

A VGAFIB participem en varis events regularment, en alguns com a organitzadors amb l'il·lusió que la gent s'ho passi bé, i en altres com a participants amb ganes de passar-ho bé. A continuació podeu trobar més informació sobre aquests.

Contingut

Global Game Jam

GlobalGameJamLogo.jpg

"La Global Game Jam (GGJ) és una game jam que es realitza de forma anual. Inspirada per la Nordic Game Jam, i creada per Susan Gold, Ian Schreiber i Gorm Lai, originalment sota la International Game Developers Association per aportar de forma conjunta els elements de creativitat, col·laboració i experimentació. A cada lloc, participants es reuneixennper desenvolupar idees, formar petits grups, per crear jocs nous, creatius i innovadors, i presentar-los als companys i a la comunitat global, tot en un temps limitat. Al gener de 2013, la GGJ va crear equips en 319 llocs diferents en 63 països diferents, els cuals, durant el transcurs d'un cap de setmana van crear 3248 jocs."

- Traducció de la página de la Global Game Jam de la versió anglesa de Wikipedia.

VGAFIB és l'encarregada d'organitzar cada any aquest event a la ciutat de Barcelona, conegut com Game Jam Barcelona. Sempre avisem de l'obertura del període d'inscripcions a l'event, tant al nostre web, com al Facebook i Twitter.

Més info: Global Game Jam, Game Jam Barcelona.

FestaFIB

FestaFIBLogo.png

FestaFIB és la Festa de Primavera, celebrada tradicionalment el primer divendres no-festiu de Maig, i gestionada pels propis alumnes de la facultat.

La festa es realitza al mateix campus, amb la plaça de la FIB com a centre de l'activitat.

VGAFIB participa activament durant tot el matí/mijdia, oferint diversos tornejos de videojocs (inscripció gratuïta) com poden ser Tekken, Super Smash Bros (Melee/Brawl) o Overgrowth entre d'altres, així com un o dos PC's amb una selecció dels diferents jocs desenvolupats pels membres de l'associació.

Per a més informació sobre la festa, podeu accedir a la pàgina oficial de FestaFIB.


Ludum Dare

Ludum Dare Logo.png

La Ludum Dare és un esdeveniment periòdic i intensiu de desenvolupament de jocs que atrau els desenvolupadors d'arreu de la indústria (estudiants, aficionats, professionals de la indústria, desenvolupadors de jocs independents, etc). Els participants han de desenvolupar jocs a partir de zero durant un cap de setmana, a partir d'un tema suggerit per la comunitat.

La Ludum Dare va ser fundada per Geoff Howland, i va celebrar la seva primera competició a l'abril de 2002. Des de llavors, s'han dut a terme més de 27 edicions, que comporten la creació col·lectiva de milers de videojocs en tan sols un cap de setmana.

VGAFIB ha participat en moltes de les darreres edicions d'aquest esdeveniment i anima als seus membres a continuar participant. Molts dels nostres projectes tenen el seu origen en aquest event!

Més info: Ludum Dare

Events interns

Jam interna 2014/02