• Cursos d'Estiu 2014

De VGAFIB
Revisió de 17:30, 29 juny 2014; Sorington (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)

Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D

Cartel unity verano2014.jpg

En aquest curs t'iniciaràs en el desenvolupament de videojocs amb Unity3D i realitzaràs un videojoc de la teva elecció com a projecte pràctic final.

L'eina Unity3D permet desenvolupar jocs de manera fàcil i interactiva, i permet exportar-los tant per a PC com per a dispositius Android i iOS, i consoles com la PS3, la XBOX360 i la Wii. En el curs aprendràs com programar el teu joc per a PC, i com exportar-lo a Android i iOS.


El curs es durà a terme en dues setmanes, una del 30 de juny al 4 de juliol, i l’altra del 7 al 11 de juliol. El curs té una durada de 40 hores i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entre mig.

El curs es pot convalidar per 3 crèdits ALE per a les enginyeries informàtiques de la FIB del pla 2003.

El preu és de 120€, però si ens segueixes al facebook i twitter podràs gaudir de fins a 30€ de descompte!

Inscripcions tancades! Més informació Projectes de cursos anteriors

Curs d'introducció a la programació de videojocs amb SFML

Cartel SFML verano2014.jpg

Sempre has volgut fer el teu propi videojoc? T’agradaria dotar els teus programes en C++ de interfícies gràfiques, i contingut multimèdia? Vols aprendre a fer servir una llibreria multimèdia molt completa, fàcil i simple, que a més és gratuïta i de codi obert?

Benvingut al curs de SFML de VGAFIB! Al llarg d’aquest curs ensenyarem diverses funcionalitats de SFML, a partir de la creació d’un videojoc, i una vegada l’haguem acabat, donarem pas a la lliure modificació i ampliació del mateix, o a projectes personals dels alumnes amb l’ajuda dels professors.

SFML (Simple and Fast Multimedia Library) és una llibreria multimèdia dissenyada per a ser fàcil d'utilitzar, i, per tant, ideal per iniciar-se al desenvolupament de videojocs. Ens proporciona funcions per interactuar amb gràfics 2D, so, xarxa, mouse, teclat, joysticks... Tot i ser simple, té una gran potència, i moltes funcionalitats. A més a més és gratuïta, i el codi és obert!

Començar a programar videojocs pot semblar difícil al principi, o fins i tot fer por, però en aquest curs t'ajudarem a perdre aquesta por, i a capbussar-te en un món fantàstic en el que podràs donar vida als teus projectes i dur a terme les teves idees més innovadores.

Si tens algun amic que també està interessat en aprendre desenvolupament de videojocs, o vol fer algun curs de formació complementària en acabar el curs, anima’l a apuntar-se i els dos rebreu un descompte en el preu d’inscripció!


El curs s'impartirà en una setmana, del 30 de juny al 4 de juliol. El curs té una duració de 20 hores i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entre mig.

El curs s'impartirà en C++, pel que es recomana tenir coneixements bàsics de programació en C++ per a assistir-hi, tot i que el nivell requerit de programació no serà molt elevat.

El preu és de 60€. Si vens amb un amic, tindreu les dues places per 50€ cadascuna.

Inscripcions tancades! Més info sobre SFML