• Cursos d'estiu 2015

De VGAFIB
Revisió de 11:38, 12 juny 2015; Towerthousand (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)

Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D

Unity 2015.png

Aquest curs té com a finalitat iniciar als alumnes en la programació de videojocs. A més d’explicar els conceptes bàsics que diferencien un videojoc d’una aplicació software habitual, es realitzarà un projecte pràctic utilitzant l’eina Unity3D.

Aquesta eina Unity3D ens permetrà portar els nostres jocs tant a PC com a dispositius Android o PS3/XBOX360, i fins i tot Wii. En el nostre curs us ensenyarem a programar el vostre joc per a PC i com exportar-lo a Android i iOS.


El curs es durà a terme en dues setmanes, una del 29 de juny al 3 de juliol i l’altra del 6 al 10 de juliol. El curs té una durada de 40 hores presencials i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entre mig.

El curs es pot convalidar per 3 crèdits ALE per a les enginyeries informàtiques de la FIB del pla 2003, o 2 crèdits ECTS per als alumnes del grau.

El preu és de 150€, però si ens segueixes al facebook i a twitter podràs gaudir de fins a 30€ de descompte!

Inscripció Més informació Projectes de cursos anteriors

Curs de creació de videojocs multijugador online en HTML5

HTML 2015.png

L'objectiu d'aquest curs és aprendre a crear jocs multijugador online per a qualsevol plataforma, sense importar el llenguatge o framework utilitzat.

En aquest curs desenvoluparem jocs i experiments amb l'ajuda d'HTML5, Node.js i socket.io; és un stack de desenvolupament àgil, cross-platform i no necessita instal·lació per part del client, perfecte per iterar, provar diferents tècniques / algoritmes, prototipar, gamejams, MVP, etc.

A més, socket.io és una llibreria portada a diferents llenguatges, de manera que un backend Node.js + socket.io pot servir per a jocs en HTML5, Flash (AS3), Unity3D, etc.

És necessari tenir coneixements bàsics de programació i de Git.


Professor: David da Silva Contín; Front-end Developer at Toggl, open source maintainer at mocha.js and mustache.js.

El curs es durà a terme en una setmana, del 29 de juny al 3 de juliol. En el cas de que hi hagi molta gent que s'hi vulgui apuntar, es considerará impartir el curs un altre cop la setmana següent. El curs té una duració de 20 hores i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entre mig.

El curs es pot convalidar per 1.5 crèdits ALE o 1 crèdit ECTS per a les enginyeries i graus informàtics de la FIB.

El preu és de 80€, però si portes a un amic podreu gaudir tots dos de 15€ de descompte!

Inscripció Temari