• Cursos d'estiu 2017

De VGAFIB
Revisió de 12:05, 26 juny 2017; Serk (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)

Contingut

Curs de creació de Videojocs per GameBoy Advance

GameBoyCartel2017E.png

Aquest curs esta pensat per els programadors més nostàlgics i aventurats de tots . Aprendrem quines tècniques s'usaven al disposar d'un hardware limitat. Amb una programació de mes baix nivell que encantarà als interessats en el funcionament del hardware però sent accessible també als que estiguin mes interessats en la programació.

Aprendrem sobre la consola, els seus processadors i el seu llenguatge, coneixerem els compiladors que ens facilitaran la feina i aprendrem tècniques que ens seran útils a l'hora d'aprofitar al màxim el hardware.

La Game Boy Advance es avui en dia una de les consoles Retro amb una "Scene" i comunitat mes gran darrere, degut a la seva relativa facilitat de programació i les seves característiques interessants.

Si tens algun amic que també està interessat en aprendre desenvolupament de videojocs, o vol fer algun curs de formació complementària en acabar el curs, o necesita algún crèdit ECTS, anima’l a apuntar-se i els dos rebreu un descompte en el preu d’inscripció!


Requisits: Es molt recomenat haber cursat abans PRO2 i EC per poder entendre bé el material.


Temari: Historia y descripció de la GameBoy Advance, Especificacions del sistema,Eines de desenvolupament, Conceptes bàsics per al desenvolupament de videojocs per a GBA (Estructura d'un projecte, Bucle principal, Gràfics, Interacció amb l' usuari), Projecte Guiat.


Lloc: El curs s'impartirà als laboratoris de la UPC-FIB (Facultat d'Informàtica de Barcelona) l'aula C6S302.


Horaris: El curs es durà a terme en una sola setmana: [3 Juliol - 7 de Juliol]. Té una durada de 20 hores presencials i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entremig.


Pagament: El preu és de 70€, però si vens amb un amic podreu gaudir de 20€ de descompte cadascun!. Els mètodes de pagament es comunicaran via email.


Crèdits: El curs es pot convalidar per 1 crèdit ECTS per als alumnes del grau.


Inscripció

Curs d'il·lustració en 2D orientada en videojocs

2DBlank.png

Ets programador pero has d’agafar gràfics generics per els teus videojocs? Vols que els teus videojocs siguin 100% teus? Et fa por agafar un llapis i obrir el Photoshop? El curs d’il·lustració i animació 2D per a videojocs és el que necessites.

Aquest curs està dirigit a novells del dibuix i del photoshop, mitjançant una sèrie d’exercicis se us explicaràn les claus de l’il·lustració, de l’animació tradicional amb Photoshop i de l’animació esqueletal amb Spine.


Objectiu: Al finalitzar el curs estaràs preparat per a fer els teus propis gràfics, estàtics o en moviment. També pots venir al curs amb un projecte propi per a tenir una tutorització personalitzada i treballar en el que ja tens programat.


Lloc: El curs s'impartirà als laboratoris de la UPC-FIB (Facultat d'Informàtica de Barcelona) l'aula C6S308.


Horaris: El curs es durà a terme en dos setmanas: [26 juny- 30 juny] i [3 juliol - 7 de juliol]. Té una durada de 40 hores presencials i s’impartirà per la tarda de 15:00 a 19:30 amb un descans entremig.


Materials: Libreta en blanc dina4/dina3 (No menys de 20 pàgines) . Llapis blau. Llapis negre, no importa la duresa. Goma. Tauleta gràfica Wacom imprescindible.


Pagament: El preu és de 120€, però si vens amb un amic podreu gaudir de 20€ de descompte cadascun!. En cas de no tenir el material, et podem deixar una tablet per les classes per 30€ de fiança. Els mètodes de pagament es comunicaran via email.


Crèdits: El curs es pot convalidar per 1 crèdit ECTS per als alumnes del grau.


Tancat

Curs d'introducció a la programació de videojocs amb SFML

SFML2017E.png

Sempre has volgut fer el teu propi videojoc? T’agradaria dotar els teus programes en C++ de interfícies gràfiques, i contingut multimèdia? Vols aprendre a fer servir una llibreria multimèdia molt completa, fàcil i simple, que a més és gratuïta i de codi obert?

Benvingut al curs de SFML de VGAFIB! Al llarg d’aquest curs ensenyarem diverses funcionalitats de SFML, a partir de la creació d’un videojoc, i una vegada l’haguem acabat, donarem pas a la lliure modificació i ampliació del mateix, o a projectes personals dels alumnes amb l’ajuda dels professors.

SFML (Simple and Fast Multimedia Library) és una llibreria multimèdia dissenyada per a ser fàcil d'utilitzar, i, per tant, ideal per iniciar-se al desenvolupament de videojocs, i a la programació en general. Ens proporciona funcions per interactuar amb gràfics 2D, só, xarxa, mouse, teclat, joysticks... Tot i ser simple, té una gran potència, i moltes funcionalitats. A més a més és gratuïta, i el codi és obert!


Requisits: Recomanem tenir una bona base de PRO1, i haver cursat PRO2. El curs s'impartirà en C++, pel que es recomana tenir coneixements bàsics de programació en C++ per a assistir-hi, tot i que el nivell requerit de programació no serà molt elevat.


Objectiu: Començar a programar videojocs pot semblar difícil al principi, o fins i tot fer por, però en aquest curs t'ajudarem a perdre aquesta por, i a capbussar-te en un món fantàstic en el que podràs donar vida als teus projectes i dur a terme les teves idees més innovadores.


Lloc: El curs s'impartirà als laboratoris de la UPC-FIB (Facultat d'Informàtica de Barcelona) l'aula A5S109.


Horaris: El curs es durà a terme en una sola setmana: [26 Juny- 30 de Juny]. Té una durada de 20 hores presencials i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entremig.


Pagament: El preu és de 70€, però si vens amb un amic podreu gaudir de 20€ de descompte cadascun!.Els mètodes de pagament es comunicaran via email.


Crèdits: El curs es pot convalidar per 1 crèdit ECTS per als alumnes del grau.


Tancat Més info sobre SFML


Curs d'introducció al desenvolupament de videojocs amb Unity 3D

CartelUnity3DE2017.png

Aquest curs té com a finalitat iniciar als alumnes en la programació de videojocs. Es partirà des dels conceptes més fonamentals, fins a arribar a crear cada alumne el seu propi projecte personal utilitzant l’eina Unity3D. Amb un nivell de programació molt bàsic és suficient. Unity3D.

Unity3D ens permetrà exportar els nostres jocs tant a PC com a dispositius Android/iOS/PS4/XBOXOne/Wii. En el nostre curs us ensenyarem a programar el vostre joc per a PC i com exportar-lo a Android i iOS.


Temari: Conceptes bàsics, Scripting, Físiques, UI(Canvas), 2D, Sistemes Partícules, Animacions, Portabilitat, Projecte final.


Lloc: El curs s'impartirà als laboratoris de la UPC-FIB (Facultat d'Informàtica de Barcelona) l'aula C6S308.


Horaris: El curs es durà a terme en dues setmanes: [26 juny- 30 juny] i [3 juliol - 7 de juliol]. Té una durada de 40 hores presencials i s’impartirà pels matins de 9:30 a 14:00 amb un descans entremig.


Pagament: El preu és de 120€, però si vens amb un amic podreu gaudir de 20€ de descompte cadascun!. Els mètodes de pagament es comunicaran via email.


Crèdits: El curs es pot convalidar per 2 crèdits ECTS per als alumnes del grau.


Inscripció Més informació Projectes de cursos anteriors

Contacte: formacio@vgafib.com